Selecteer een pagina

Misschien ken je het wel: er komt een evenement zoals een bijeenkomst, festival aan of je wilt graag een food court organiseren. Waar te beginnen met deze zoektocht? Geen paniek, dit is precies waarvoor Food Union Catering voor in het leven geroepen is.

Een van de kantoren van Lemon Ginger ligt in de gastronomische hoofdstad Haarlem. Bij Food Union Haarlem hebben wij een mooi plekje tussen andere ondernemers in de food sector en hier werken we dan ook vaak nauw mee samen. 

Recent hebben Food Union Haarlem en Lemon Ginger de krachten gebundeld en besloten om een catering platform op te gaan zetten genaamd Food Union Catering. Dit idee is ontstaan doordat we vanuit de markt gemerkt hebben dat er vraag is naar catering die geheel op maat gemaakt kan worden. Bij Food Union Catering ben je verzekerd van vernieuwde food concepten die duurzaam en kwalitatief zijn. 

Heb je binnekort een evenement? Neem dan eens een kijkje op de website van Food Union Catering om te kijken wat er allemaal mogelijk is.